Votar el 14F és segur a Premià de Dalt

A Premià de Dalt tot ja és a punt per a la jornada electoral del proper diumenge 14 de febrer, amb totes les mesures de segurerat per poder votar amb el màxim de garanties.

Featured Video Play Icon

La primera mesura de l’Ajuntament ha estat trobar nous espais electorals  que ofereixin unes condicions òptimes per als comicis davant la situació de pandèmia. Amplitud dels espais, tots ells amb circuit d’entrada i sortida  dels votants per a  cadascuna de les meses de cada col·legi, i amb opció per a les persones amb mobilitat reduïda.

Així doncs, s’han adequat  tots els col·legis electorals a les mesures sanitàries i s’ha fet una simulació per tal que el diumenge tots els premianencs puguem anar a votar amb tranquilitat i sense cap risc de contagi. Això sí, es recomana seguir tots els consells de seguretat per minimitzar al màxim els riscos.

Pel que fa als col·legis electorals per aquestes properes eleccions al Parlament de Catalunya, us   recordem quins són els nous espais:

  • Els residents dels nucli antic votareu a l’antic Ajuntament, a la Plaça de la Vila  i a la Sala de sessions de l’actual Ajuntament, a la Plaça de la Fàbrica.
  • Els veïns de la Floresta  heu de votar al gimnàs i sala polivalent de l’Escola Santa Anna, mentre que els del barri santa Anna-Tió  ho faran a l’Espai Santa Anna
  • Per últim, els residents del barri del Remei han d’anar a votar al gimnàs de l’Institut Valerià Pujol, amb accés des de  la carretera dels Sis Pobles.