Vicenç Llorca presenta la seva “Simfonia de tardor” a Premià de Dalt

La sala de l’Orfeó de la Societat Cultural Sant Jaume va acollir dijous 7 de setembre la presentació del darrer llibre de de l’escriptor, poeta i traductor Vicenç Llorca. Es tracta de l’obra “ Simfonia de tardor”, una novel·la que combina la música i la literatura i que té l’amor com a teló de fons.

Featured Video Play Icon

Vicenç  Llorca ha publicat una trentena de llibres i s ‘ha dedicat sobretot a la poesia, l’assaig i la novel·la. Ha traduït autors de literatura contemporània  i, alhora, els seus llibres també han estat traduïts a diverses llengües . Actualment presideix el jurat dels premis de Premià de Dalt Marià Manent de Poesia i Valerià Pujol de Narrativa de Premià de Dalt.

La presentació de  “Simfonia de Tardor” va ser a càrrec del novel·lista poeta i traductor  Xulio Ricardo Trigo, i de l’escriptora, dramaturga i actriu Coia Valls.

Abans que parlés Vicenç Llorca, Xulio Ricardo Trigo va fer una presentació de l’escriptor i la seva trajectòria, la qual  coneix a la perfecció, i al llarg de l’acte, Coia Valls va llegir alguns fragments de “Simfonia de tardor”.

La secció d’Arts i Lletres de la Societat Cultural Sant Jaume va ser l’organitzadora de l’esdeveniment literari, i va comptar també amb la presència de la seva presidenta, Mariona Borràs. Un cop acabat,  el públic assistent va intercanviar impressions amb l’autor Vicenç Llorca i parlar de “Simfonia de Tardor”.