Tret de sortida del 42è Festival de Música del Maresme

La finca de Can Casadellà va acollir dissabte passat l’inici del cicle musical d’estiu. que enguany celebra la seva 42a edició.

Featured Video Play Icon

La finca de Can Casadellà va acollir dissabte passat l’inici del Festival de Música del Maresme. que enguany celebra la seva 42a edició. Durant aquesta llarga trajectòria,  la música ha estat la protagonista dels vespres i nits d’estiu a Premià de Dalt, omplint diversos  espais i oferint nous estils  i formats.

La presentació de l’edició d’enguany va ser a càrrec de la fins ara regidora de Cultura i Arts Escèniques, Emma Escolano, del director Artístic del Festival, Joan Pàmies, i de l’alcalde, Josep Triadó. Tot seguit, una degustació gastronòmica a càrrec de l’establiment Pamsucre -que va elaborar la galeta del festival- va donar pas a l’actuació del Cor Femení Actea, dirigit per Carles Josep Comalada. El concert anomenat “Altres Mirades”  va fer les delícies dels assistents que van gaudir de bona música vocal amb l’acompanyament al piano d’Eric Varas, Eduard Comalada al violoncel i Pau Besses a la percussió.

Les properes cites del Festival seran el dissabte 27 de juliol (22 h), a Can Claramunt, amb l’Orquestra de Cambra Catalana, el dissabte 31 d’agost (22 h) als jardins de Castelldaura,  amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, i finalment, el Commicerto Infantil  del 28 de setembre al teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

El Festival de Musica del Maresme  l’organitza el Consell  Pro-Música  de Premià de Dalt amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *