Tret de sortida de les festes de Nadal a Premià de Dalt

Aquest any la màgia del Nadal ha tornat a Premià de Dalt amb la Fira Infantil que ha omplert la plaça de la Fàbrica de l’essència d’aquestes festes, que amb tanta il·lusió esperen grans i petits.

Featured Video Play Icon

La Fira l’organitza la Regidoria de Comerç , amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Premià de Dalt  “El Nostre comerç”. L’esdeveniment aplega diferents establiments comercials i entitats que ens han fet participar d’un ampli ventall activitats i ha  suposat el tret de sortida per a celebrar aquestes festes.  I és que, tradicionalment, la Fira ha estat el lloc on la gent del poble feia les primeres compres nadalenques.

Premià de Dalt Solidari va aprofitar el marc de la fira per a recaptar fons per a La Marató de TV3, l’esdeveniment solidari per excel·lència a Catalunya, i que enguany està dedicat a les malalties mentals.

La fira comercial ha estat  acompanyada  de tallers infantils, gastronomia, artesania, regals i el trenet de la fira, que ha estat un els grans atractius per a les famílies.

Enguany la plaça de la Fàbrica ha rebut també la visita de la Guspira, l’ànima del Nadal, que no s’ha volgut perdre la nostra Fira i totes les activitats que s’hi han fet. La Guspira va arribar el dissabte a la tarda acompanyada dels gegants de Premià de Dalt, l’Altemir i la Bonadona  que tampoc hi van voler faltar.

Una celebració nadalenca  a casa nostra no seria autèntica sinó hi hagués el Tió , que va aplegar una gran quantitat d’infants que, prèviament, s’havien après la tradicional cançó  amb què acompanyen els cops de bastó al tronc per a fer-lo cagar regals.

El Pare Noel és un dels personatges més esperats de la fira de Nadal. Els més menuts estaven impacients per  veure´l i saludar-lo i així ho van fer!

El tradicional sorteig d’un lot de productes cedits pels comerciants  va tancar com sempre aquest cap de setmana típicament Nadalenc que desferma la il·lusió de la mainada davant l’inici imminent de les Festes Nadalenques.