Tornen les representacions d’un Pessebre Vivent adequat a la pandèmia

Premià de Dalt recupera enguany les representacions del Pessebre Vivent. En aquesta edició però, les representacons s’adapten a les mesures sanitàries per la Covid1-9 i els més de 100 figurants que hi participen llueixen mascareta. Les properes representacions es fan els dies 26 de gener i l’1 i 2 de gener a l’entorn del Santuari de la Cisa.

Featured Video Play Icon

Aquest Nadal, Premià de Dalt recupera un dels esdeveniments més participats durant les festes: el Pessebre Vivent ,que ja fa més de 20 anys que ens acompanya.

El pessebre l’organitzen el Grup Carnestoltes i l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya i, enguany, també la Escuela de Baile Loli. La Masia de la Cisa és un cop més l’escenari d’aquesta representació que ens fa reviure la història  de tot el que envolta l’origen d’aquesta celebració.

Un centenar de persones fan de figurants, i representen, amb moviment, els diversos personatges del pessebre, mentre el públic segueix a peu el recorregut i descobreix els diferents quadres. L’infern amb el ball de dimonis,  els diferents oficis o el mercat amb l’aparició dels romans ja són tot un clàssic del Pessebre Vivent que ha esdevingut un atractiu per a molta gent que s’apropa a Premià de Dalt des d’altres llocs de Catalunya.

En aquesta edició, el pessebre incorpora una novetat: les mascaretes que porten tant els figurants com els visitants, per a seguir fil per randa les mesures preventives davant la pandèmia.

Al final del recorregut, els infants saluden Ses Majestat els Reis d’Orient alhora que els lliuren les seves cartes.

Enguany el pessebre es representa  5 dies. Arrencava el passat 18 de desembre i encara podeu veure’l el dia de Sant Esteve, i l’1 i 2 de gener,  a dos quarts de 7 de la tarda i a dos quarts de 8 del vespre. L’entrada d’adult costa 9 euros mentre que la dels infants, 3 euros. I es compren allà mateix, a l’entrada del Mas de la Cisa, abans de cada passi.