Take Away & T’ho portem a casa, l’oferta del sector de la restauració de Premià de Dalt per a fer front a la pandèmia

El sector de la restauració de Premià de Dalt s’ha vist obligat a replantejar els seus negocis i oferir noves propostes per tal de tirar endavant econòmicament els seus establiments. I és que la restricció de tancament de bars i restaurants per a frenar la propagació de la Covid-19, des del 16 d’octubre limita la seva activitat a oferir comandes per emportar o bé fer el repartiment d’àpats a domicili.

Featured Video Play Icon

A Premià de Dalt els establiments s’han adequat a aquestes mesures i són diversos els restaurants  que ofereixen aquests serveis.

El comerç i la restauració de proximitat té un valor afegit  en el temps de pandèmia, i l’abaratiment de preus, les comandes preparades i el servei a domicili resulta  molt còmode pels clients i ofereix plena confiança. Intenten posar-ho fàcil i fer molta difusió, sobretot a nivell de xarxes socials, per a donar a conèixer els serveis i avantatges que ofereixen.

Els sector de la restauració és un dels més afectats per la crisi econòmica que ens ha portat la pandèmia. Tot i els ajuts per part de l’administració, són temps molt difícils en els que costa tirar endavant.

Amb la restricció de la mobilitat nocturna, els restaurants estaven obligats a tancar a les 9 de la nit i només podien servir a domicili fins les 10, però ara, des de divendres 30,  se’ls permet el delivery o sopars a domicili fins les 11 de la nit.

Podeu consultar els establiments i els seus serveis al web municipal, www.premiadedalt.cat