Reobertura imminent del consultori mèdic del nucli antic

L’Ajuntament de Premià de Dalt ha finalitzat ja les obres del consultori mèdic de la carretera d’Enllaç que han consistit en la seva adequació a les mesures de seguretat sanitària per la Covid.

Featured Video Play Icon

El passat mes d’abril Salut tancava les portes del centre mèdic arran la pandèmia. I així s’ha mantingut fins que s’ha fet d’aquest consultori un espai segur per a totes les persones usuàries.

Ara només falta el darrer vist-i plau del departament de Salut de la Generalitat perquè el consultori pugui reprendre la seva activitat, la qual cosa es preveu que passi abans que acabi aquest mes de març.

Les obres d’adequació de l’espai que ha fet l’Ajuntament han consistit en la disposició de dues sales d’espera separades, una per a pacients amb simptomatologia respiratòria, que s’atendran en una consulta especial amb una sortida independent i una segona sala per a pacients amb  d’altres patologies. Els malalts crònics es visitaran a la tarda. Amb aquestes reformes es disposa també  d’una sala més de consulta.

A nivell organitzatiu,  s’ha duplicat el personal administratiu i s’ha creat un nou despatx de treball per donar una millor atenció telefònica a la ciutadania, que a més permetrà fer un seguiment telemàtic dels  pacients que ho requereixin.

Amb totes aquestes adequacions el consultori de la carretera d’Enllaç donarà a partir d’ara un millor servei,   més complert, personalitzat i sobretot amb totes les garanties.