Prop de 700 jugadors de futbol infantil participen al International Carnaval Cup

32 equips de futbol infantil arribats de tot del món han participat aquest cap de setmana passat al prestigiós torneig “International Carnaval Cup”, celebrat a les instal·lacions esportives municipals de Premià de Dalt. El València ha estat l’equip guanyador d’un torneig en què el CE Premià de Dalt ha fet un paper més que digne arribant a vuitens de final, on el Barça el va eliminar per 2 a 0.

Featured Video Play Icon

Aprofitant el parèntesi de  les lligues de futbol base, gairebé 700 jugadors de 9 països diferents han fet  gaudir als espectadors  del millor  futbol en categoria  infantil.  El públic ha descobert les joves promeses del futbol base dels grans equips d’Europa. El torneig està organitzat per Marín Esports Events amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt  i amb el Club Esportiu Premià de Dalt com amfitrió.

Clubs catalans com Barça, Espanyol, i de arreu de l’estat com Real Societat, València, Sevilla, Betis, Celta de Vigo, a més de clubs internacionals com el Chelsea han participat al torneig, que organitza Marin Esports Events amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt  i amb el Club Esportiu Premià de Dalt com amfitrió.

Des de divendres 21 al diumenge 23 de febrer, els equips han jugat un torneig  on el equip infantil del CE Premià de Dalt ha fet un paper més que digne arribant a vuitens de final, on el Barça el va eliminar per 2 a 0.   La gran final la van jugar  el diumenge l’Espanyol i el València, proclamant-se els valencians campions de la setena dició de la International Carnaval Cup.

Per primera vegada  la cadena pública de televisió Esport 3 va  retransmetre  en directe els partits decisius, i el lliurament de trofeus als jugadors destacats, que van rebre els guardons de mans de l’Alcalde, Josep Triadó, els regidors d’Esports, Juli Giner, i Ramón Golart, a més de l’organitzador del torneig,  Jesús Marín i el President del Club Esportiu Premià de Dalt , Daniel Vicent.

La International Carnaval Cup és un esdeveniment esportiu internacional  de primer nivell que  es juga cada any al camp municipal d’Esports, el que converteix Premià de Dalt en seu del talent futbolístic infantil a nivell internacional durant tot el cap de setmana.