‘Premià de Dalt, vila amiga de l’esport’, presentació audiovisual del futur estratègic del poble

La construcció d’un gran parc esportiu és l’eix del vídeo que ha presentat l’Ajuntament de Premià de Dalt per a definir el futur estratègic del poble que, segons el Govern de la legislatura 2015-2019 passa per consolidar un nou parc esportiu a partir de la millora i ampliació del pavelló poliesportiu, els camps de futbol, La Poma BikePark i la futura piscina.

Featured Video Play Icon

En conseqüència, en aquest mandat ha prioritzat assolir la viabilitat econòmica i tècnica perquè aquest parc esportiu sigui una realitat, sense demanar préstecs ni apujar els impostos. De resultes, moltes de les actuacions previstes són ja una realitat o bé estan en procés de ser-ho.

Actuacions diverses

Reparacions de l’actual pavelló i ampliació amb una segona pista coberta; renovació de la gespa dels camps de futbol i creació d’un tercer camp per a escoleta i aules formació; creació d’un nou skate park, noves atraccions, zona de vestuaris i espai fix de restauració.

Més enllà de l’Horitzó 2020

Tal i com explica el regidor d’Hisenda, Alejandro Costa Urigoitia, “comencem a materialitzar un somni llargament reivindicat per la població. I ho fem començant pel principi, buscant el finançament necessari sense recórrer a préstecs o pujar impostos”, i afegeix, “a banda, hem buscat una gestió pública privada per garantir la sostenibilitat financera de la futura piscina i parc esportiu”.

L’Ajuntament ja treballa en la licitació del projecte d’obres que precedeix a la construcció de l’equipament. L’alcalde, Josep Triadó, explica que “volem que el parc esportiu doni cabuda a tota la població i que el converteixi en un centre de salut, oci i esport de referència que promogui l’intercanvi generacional, entre altres”.

 

FONT: AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE DALT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *