Premià de Dalt vibra amb la 13a edició del Happy Ride Weekend

Sota unes mesures estrictes de prevenció sanitària, el bikepark La Poma va viure els dies 8 i 9 d’octubre la 13a edició del Happy Ride Weekend, que va comptar amb la participació de riders del panorama nacional i internacional. Tot i celebrar-se a porta tancada i sense públic, els aficionats van seguir l’espectacle a través de les xarxes socials gràcies a la tasca de l’organització.

Featured Video Play Icon

El ja mític Happy Ride Weekend s’ha celebrat a La Poma Bikepark els dies 8 i 9 d’octubre, en una 13a edició a porta tancada i sense el nombrós públic que habitualment segueix aquest espectacular esdeveniment esportiu, que ha esdevingut tot un referent internacional.

Tot i la crisi sanitària de la Covid, aficionats i curiosos del Dirth Jump han seguit l’espectacle a través de les xarxes socials de la Poma Bikepark. Els organitzadors han treballat en un pla de producció audiovisual perquè ningú es perdés l’esdeveniment.

Com ja és habitual en la Happy Ride Weekend, els millors riders del panorama nacional com internacional de MTB i  BMX Dirt Jump han acudit a l’esperada cita per entrenar  i competir en un dels millors circuits d’Europa.  S’han pogut veure figures com el francés Louis Reboul i el guanyador de la Happy Ride de l’any 2018, Elie Robert.  Han estat un total de 25 riders que han han competit a les línies de salts  i al nou Big Jump , el “Big Bertha”, que els ha permés oferir trucs impressionants a la Panini Cash for tricks, el plat fort del Happy Ride.

Miguel Guerrero “Carolo” en la disciplina de Mountain Bike i Aran Massip  en BMX  es van endur  el titol de Happy Ride Weekend 2020 “Gran Premi Diputació de Barcelona”.

Aquesta edició del Happy Ride  ha servit també per fer un repàs a la història del Bikepark La Poma que ha quedat reflectida en un documental sobre  el 15è aniversari d’aquesta magnífica instal·lació.  Hi han participat, entre d’altres,   riders de casa , que han començat i s’han format  a La Poma i han arribat a guanyat competicions de màxim nivell, com és el cas d’Andreu Lacondeguy, Bienvenido Aguado i Adolf Silva.