Premià de Dalt recull 15 tones de solidaritat per Ucraïna

Premià de Dalt ha demostrat un cop més la seva gran solidaritat i implicació en temes socials i humanitaris. 15 tones de material ha estat la impressionant xifra obtinguda en els tres dies que ha durat la campanya solidària de recollida i enviament d’ ajuda humanitària al poble ucraïnès, organitzada des de l’entitat local “Dones del Maresme” del 2 al 4 de març.

Featured Video Play Icon

La sala polivalent de l’antic ajuntament, cedida pel consistori, va quedar petita  des del primer dia davant la magnifica aportació de roba, aliments, medicaments i material sanitari, entre altres productes, per fer-los arribar al poble ucraïnès. També va haver qui va ajudar com a voluntari, ajudant a ordenar i organitzar tot el que anava arribant o bé també carregant els diferents vehicles, camions i furgonetes, per  traslladar tot el material a Ucraïna.

Han estat tres dies intensos, moltes hores de feina, un anar i venir constant de gent per  lliurar tot el que portaven i col·laborar en la supervivència del poble ucraïnès davant la terrible situació bèl·lica que està patint amb la invasió de Rússia. Durant la campanya de recollida es van viure moments emotius, d’agraïment  i d’esperança, amb la solidaritat a flor de pell, especialment quan s’anaven omplint els vehicles que farien arribar l’ajuda humanitària a les persones que en aquests moments tant ho necessiten.