Premià de Dalt estrena dues noves línies de bus el dilluns 2 de maig

Per una banda un bus orbital que comunica els diferents nuclis del poble amb els serveis i equipaments municipals. I per una altra, una línia de bus directa a Barcelona a primera hora del matí. Concretament, aquesta nova línia comença a la rotonda La Font Blava, a la cruïlla entre la carretera d’Enllaç i l’avinguda Caritat.

Featured Video Play Icon

Divendres 29 d’abril es va fer el recorregut de prova del bus llançadora que uneix els diferents nuclis de Premià de Dalt: Nucli antic, El Remei, La Floresta i Santa Anna-Tió.

En aquest primer viatge hi van assistir la Directora General de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Mercè Rius Serra, el Director General de Moventis, Joan Giménez, l’alcalde, Josep Triadó, la regidora de Transport, Imma Fernández, acompanyats d’altres regidors de la corporació.

El bus orbital enllaça amb l’autobús directe a Barcelona que surt del Barri Santa Anna, a la parada de la rotonda de les Flors. Per altra banda també servirà per acostar als veïns al nou CAP Victor Català que ben aviat obrirà les seves portes .

Es tracta d’un servei  interurbà  que és gratuït per a les persones del poble menors de 18 anys i les majors de 65 i que s’ofereix de dilluns a divendres, amb uns horaris  sincronitzats amb els autobusos directes a Barcelona.

Premià de Dalt disposa  també d’una altra nova línia de bus directe Premià de Dalt –Barcelona , que des de feia temps es demanava  i que, finalment, s’ha convertit en realitat. Aquest autobús arrenca a la rotonda de la Font Blava  a les hores punta del matí  6’40, 06´55 i 07’10.

A la darrer sessió plenària celebrada el passat mes de març, l’alcalde Josep Triadó ja va informar d’aquesta iniciativa promoguda per l’Ajuntament que aposta per facilitar l’ús del transport públic i la sostenibilitat.

Aquests dues línies es sumen a  la C-14, que uneix Premià de Dalt amb Premià de Mar i l’estació de RENFE.