Poesia, Dansa i Vi, protagonistes de la 3a edició del “Maridatge, l’Art del Vi”

Premià de Dalt ha celebrat la tercera edició de “Maridatge l’Art del Vi”, una proposta local emmarcada en el “Mes de la DO d’Alella Vi+”, una iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del territori DO d’Alella amb la col·laboració dels ajuntaments consorciats.

Featured Video Play Icon

El dissabte 26 d’octubre al matí Poesia, Dansa i Vi van ser els protagonistes d’aquest maridatge,  que va tenir com a escenaris la sala de plens i la Plaça del Mirador, i que va ser presentat per l’alcalde , Josep Triadó i  la Regidora de Cultura,  Josi Duran.

A l’acte hi van participar poetes de l’Associació de Relataires en Català, entre ells la popular Núria Feliu, que van oferir un recital poètic amb l’acompanyament de dansa de la coreògrafa Norma Ros, creacions  inspirades en els cellers de la Ruta del Vi.

Els cellers participants en l’edició d’enguany  han estat Alta Alella, Bouquet d’Alella, Quim Batlle, Can Roda, Orígens, Roure, Raventós d’Alella i Testuan. Els assistents inscrits prèviament, van poder fer un tast d’alguns dels vins que produeixen  aquest cellers.

“Maridatge, l’Art del Vi” s’inclou dins del ventall d’activitats i experiències vinícoles que organitzen els membres  de la Ruta del Vi DO d’Alella  de la qual Premià de Dalt en forma part, a través del Consorci per la Promoció  Enoturística de la DO d’Alella.