Nous ajuts econòmics per a mircroempreses i autònoms de Premià de Dalt

L’Ajuntament destina 100.000 euros en ajuts al teixit productiu de Premià de Dalt amb la voluntat de reactivat el sector econòmic davant l’aturada de l’activitat per l’estat d’alarma. És un nou paquet de mesures que ha activat la regidoria de Promoció Econòmica. Aquests ajuts es poden sol·licitar a partir del dilluns 18 de maig i fins el 12 de juny de 2020 i s’atorgaran per ordre d’arribada.

Featured Video Play Icon

Es tracta d’ajuts adreçats a microempreses i autònoms que acreditin una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació a conseqüència dels efectes del Coronavirus en la seva activitat econòmica.

Els ajuts es destinen a compensar les pèrdues econòmiques que han sofert les microempreses i els/les autònoms/es a conseqüència del coronavirus per una davallada dels ingressos per vendes en el període comprès entre el 14 de març i el 30 d’abril de 2020. En els cas d’empreses i/o autònoms amb una antiguitat d’activitat empresarial inferior a 1 any, l’alta de l’activitat haurà de ser com a mínim l’1 de novembre de 2019.(Veure detall a les bases reguladores).