Nit de tapes i vins DO Alella al mercat municipal

El Mercat Municipal  de Premià de Dalt ha participat per segona  vegada en  la campanya “Mercats amb DO d’Alella“ que promociona l’Ajuntament de Premià de Dalt des de l’Àrea de Turisme i  Promoció de la Vila, conjuntament amb  Enoturisme DO d’Alella

Featured Video Play Icon

Aquesta campanya posa de manifest el bon maridatge del vi d’Alella i els nostres productes locals. Una experiència diferent, un punt de trobada amb l’enoturisme i la gastronomia com a protagonistes.

El dissabte 6 de juliol entre les 8 del vespre i les 12 de la nit, els assistents van poder degustar,  pels voltants del mercat,  diferents  vins  de la Denominació d’Origen d’Alella , acompanyats de tapes elaborades  per les parades del mercat: carnisseria Paquita Compte, peixateria Giner i fruites i verdures Maria de la Cisa. Les postres van anar a càrrec  de Pamsucre.

Els més menuts també van tenir el seu propi  espai, un taller infantil  de creació d’un plat de  ceràmica dedicat al mercat. La vetllada va estar amenitzada amb música a càrrec del Dj SunZ.