Més de 6.000 persones passen per l’Ulisses Fest 2019

L’Ulisses Fest 2019 ha tocat sostre. Més de 6.000 persones han passat per la quarta edició d’aquesta festa durant les dates de celebració, els dies 20 i 21 de setembre, a la plaça de l’Espolsada, al costat del pavelló poliesportiu municipal.

Featured Video Play Icon

Malgrat les previsions meteorològiques no eren massa favorables, especialment el matí de dissabte, es van fer tots els actes previstos, exceptuant les curses Ulisses Atac i Ulisses Kids, que s’han posposat.

L’Ulisses Fest va començar el divendres al vespre amb el primer dels tres tasts gastronòmics que s’han ofert durant el Festival, una part que ja ha esdevingut imprescindible i que també ha comptat amb un gran èxit d’assistència.

El grup de música Difusambo va encetar les actuacions de divendres nit de l’Ulisses Fest, just abans del concert de Joan Dausà,  que van omplir de públic  la plaça de l’Espolsada amb unes 1.800 persones disposades a gaudir de les emocions dels temes del polifacètic cantant i actor català.

El matí del dissabte va estar dedicat a la part més històrica i cultural de la mà del grup de recreació Barcino Oriens, que va posar en escena la vinculació del nostre Plat d’Ulisses amb  el món Romà. Ens van visitar la Legió Traiana Fortis i les Ornátrices Barcionenses.

Al migdia,  la molt esperada actuació de la coneguda autora i cantant de cançons infantils, Dàmaris Gelabert, va omplir la pista i les grades del pavelló amb el seu gran espectacle familiar.

El plat fort del festival va arribar el dissabte a la nit. Després de l’actuació de Síspits Trio, Els Catarres van fer esclatar la festa al màxim, oferint un concert extraordinari que va reunir més de 3.000 persones, ja que  l’aforament era limitat. Tot i així, tothom va poder seguir l’actuació del grup d’Osona, que va oferir un concert amb temes del seu darrer disc, com ‘Quan arribi l’alba’,  fins al tema ‘Jenifer’, la cançó que els va situar a dalt de tot del panorama musical català.

Amb tant sols  quatre  edicions L’Ulisses Fest s’ha convertit ja en un festival de referència que projecta Premià de Dalt  arreu de la nostra comarca i més enllà.