L’Ulisses Fest es consolida com a festival de referència del Baix Maresme

La sisena edició de l’Ulisses Fest ha estat tot un èxit. El cap de setmana del 16 al 18 de setembre el Parc de Can Verboom es va omplir de gom a gom per gaudir de les diferents propostes que ofereix aquest festival de referència al Baix Maresme, i que inclou Patrimoni, Cultura, Música, Esports, Gastronomia i comerç.

Featured Video Play Icon

El públic va gaudir d’un cartell magnífic amb actuacions musicals de gran nivell. Divendres 16 de setembre, tot i pla pluja, van actuar Núria Cortacans, Lal’ba -el grup de la cançó d’aquest estiu- i uns animadíssims  Doctor Prats que es van posar tothom a la butxaca. I a mitjanit, DJ Amable va tancar la primera sessió de l’Ulisses Fest transportant Razzmatazz a Can Verboom.

El matí del dissabte el grup  Xiula van oferir un espectacle que va entusiasmar grans i petits, alhora que els jocs infantils tradicionals van ser tot un descobriment per a la canalla

Al vespre  els  germans Ginestà, i els esperadíssims Sopa de Cabra van fer vibrar el nombrós el públic que omplia l’Espai de Can Verboom.

La vetllada va acabar amb el conegut DJ Miki Puig que va punxar la millor música dels 80 i 90, barrejada amb temes de rabiosa actualitat.

Durant els tres dies de festival hem tingut la Mostra gastronòmica KM0 amb diferents restauradors del nostre poble i el diumenge al matí el nostre comerç va ser el protagonista amb l’Ulisses Market.  L’esport també va tenir un paper destacat el diumenge al matí amb les curses Ulisses Atack i la Ulisses Kids.