L’Orquestra de Cambra Catalana enceta la seva temporada de concerts a Premià de Dalt

En aquesta ocasió el programa escollit va ser per una banda les Melodies Elegíaques d’Eduard Grieg, la Suite Anglesa del compositor britànic Hubert Parry i el tríptic tonal de Xavier Turull.

Featured Video Play Icon

L’Orquestra de Cambra Catalana  la dirigeix el mestre Joan Pàmies, que va ser el seu fundador l’any 1986. Al llarg de la seva trajectòria l’orquestra ha ofert més de  sis-cents concerts arreu del món.  En aquest concert de primavera va destacar la participació  del solista  Miquel Àngel Marín,  al clarinet. , un music freelance que forma part de l’Orquestra de Cambra Catalana .

L’Orquestra de Cambra catalana és l’orquestra oficial del Festival de Música del Maresme  i  ofereix un cicle de concerts a Premià de Dalt al llarg de l’any  que determinen la seva programació. El conjunt musical compta amb un extens repertori dedicat  especialment,  a la interpretació i  la divulgació de la música catalana. Un dels seus principals objectius és el d’apropar la música a tots els segments de la població .

L’orquestra rep amb  el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’Institut Ramon Llull.