L’Estiu en Marxa, preludi de les vacances

Divendres 30 de juliol finalitza l’edició 2021 del casal d’estiu

Featured Video Play Icon

Un any més, el casal ‘Estiu en Marxa’ ha ofert als nens i nenes d’educació infantil i primària propostes educatives, esportives i lúdiques per omplir les vacances escolars d’activitats divertides, interessants i sobretot constructives. Les activitats s’organitzen sempre a partir d’un relat central que permet a nenes i nens adquirir coneixements i participar en tallers lúdics i alhora educatius.

L’Estiu en Marxa és un servei que ofereix l’Ajuntament de Premià de Dalt a través de l’empresa Dinàmic.  Es fa als dos centres públics de primària  del municipi, l’Escola Santa Anna i l’Escola Marià Manent i seguint de forma estricta les mesures de seguretat i higiene per la Covid-19.

A banda de les activitats diàries, també es fan sortides culturals per conèixer l’entorn.

La base del casal és el  creixement  integral dels participants, els valors  i els hàbits saludables, despertant l’interès dels infants de forma divertida i dinàmica

L’Estiu en Marxa va començar l’endemà de les vacances escolars, el passat 23 de juny,  i acaba el proper 30 de juliol. És un servei que s’ofereix al llarg de tot el dia a les famílies, des les 9 del matí  fins a les 5 de la tarda, i  inclou el servei de menjador. Les inscripcions es fan a  la carta, per setmanes, per adequar-se a les necessitats de mares i pares.