L’esport local i la solidaritat, presents a Sant Pere 2022

L’1 de juliol va tenir lloc la Nit de l’Esport, un acte d’homenatge i reconeixement a tota la comunitat esportiva de Premià de Dalt que té lloc un cop acaba la temporada. Dos dies després, el pavelló poliesportiu acollia el 1r Trofeu Juli Giner de boxa, amb caràcter solidari. Tots els diners recaptats són per a beques a joves vulnerables del poble i facilitar així que practiquin esport. Una bona iniciativa que de ben segur tindrà continuïtat!

Featured Video Play Icon

L’esport també ha estat un dels ingredients de Sant Pere, la Festa  Major del nostre poble. Un dels més destacats i alhora esperats ha estat la Nit de l’Esport en què les entitats d’aquest àmbit premien els i les esportistes més destacades de la temporada.

En iniciar l’acte es va projectar un vídeo elaborat per cada entitat per donar-se a conèixer entre el públic. L’alcalde i diferents regidores i regidors van ser els  encarregats  de lliurar els diplomes als  esportistes  més destacats.

L’esport local va mostrar la seva cara més solidària el diumenge 3  de juliol amb el  1r Trofeu Juli Giner. L’esdeveniment ha estat una iniciativa del boxejador i regidor d’Esports de Premià de Dalt, Juli Giner, basant-se en la seva pròpia experiència.

Va ser una vetllada de boxa amateur amb finalitat  altruista, ja que el que es va recaptar amb les entrades es destina íntegrament a beques  per a joves vulnerables que volen practicar algun esport.

Boxejadors d’arreu i també alguns alumnes de l’estudi Experience Esport Juli Giner van participar-hi amb dues exhibicions  a l’inici  i 12 combats de 3 assalts cadascun.

En Juli té una interessant història a les seves espatlles, en què l’esforç i la superació personal han estat les grans protagonistes.  Va aconseguir canviar el rumb de la seva vida gràcies a la boxa esdevenint-ne Campió d’Europa amb el sobrenom de Juli The Rock. Ara, però, es dedica a entrenar i a ajudar a molts joves  que possiblement, com ell, trobaran en l’esport una manera d’entendre i viure.