L’esperit del Nadal omple Premià de Dalt

El cap de setmana del 7 i 8 de desembre Premià de Dalt ha donat la benvinguda a les Festes de Nadal amb la Fira Infantil i de la Màgia del Nadal, en què la plaça de la Fàbrica s’ha omplert de parades amb oferta comercial, tallers i activitats, especialment durant el Caga Tió i el Pare Noel.

Featured Video Play Icon

Durant els dos dies hem gaudit d’un espai amb ambient  nadalenc  amb la possibilitat de fer les primeres compres i on els infants han passat molts bons moments amb tallers i activitats.

La Fira també té caràcter solidari amb una novetat per enguany,  les persones visitants han fet una passejada en sidecar a benefici de la Marató de TV3.

Tampoc  hi ha faltat  l’arbre de nadal que al mig de la plaça ens acompanyarà durant totes les festes. L’arbre ha aportat també una part sostenible a la Fira.

Els grans protagonistes de la fira han estat sens dubte els nens i nenes que ja han començat a viure les tradicions nadalenques com la de fer cagar el Tió.

La Fira de Nadal  és un esdeveniment  molt esperat  amb el que s’inicien les festes al nostre poble. El darrer dia  de la Fira de Nadal ens va visitar el Pare Noel davant l’expectació de tots els nens i nenes que esperaven amb molts il·lusió poder-lo saludar.