L’Escola Santa Anna estrena sala polivalent i gimnàs

Featured Video Play Icon

L’Escola Santa Anna compta amb un nou espai, una sala polivalent i gimnàs, molt reivindicat i esperat, que a més dels alumnes l’escola també el podran utilitzar els veïns i veïnes dels barris Santa Anna i La Floresta.

Divendres passat, un cop acabada la jornada escolar, l’Ajuntament va organitzar una jornada de portes obertes per a conèixer la nova instal·lació de l’escola, situada en un edifici adjacent al centre. Té 200 metres quadrats, un escenari de 30 metres quadrats, vestidors i lavabos. El seu disseny és molt acollidor amb una combinació de colors verd i blau, que simbolitza la seva ubicació, entre mar i muntanya.  L’execució d’aquest projecte ha costat 850.000 €.

Durant l’acte de divendres, l’alcalde, Josep Triadó,  va destacar la importància del nou equipament tant per a l’escola com per al barri. Per la seva banda, la directora de l’Escola Santa Anna, Blanca Aragó, va mostrar la seva satisfacció pel nou espai i la importància a l’hora d’acollirr actes que fins ara s’havien de fer fora del centre.

La professora d’Educació Física, Eva Pujadas, va ser l’encarregada de tallar la cinta inaugural amb l’alcalde, ja que ha estat una de les persones que més ha reivindicat durant anys la necessitat de disposar d’aquest gimnàs.

A la jornada de portes obertes es va fer evident la bona acollida al nou equipament per part de famílies i veïns dels dos barris.