Les nostres escoles, a punt per començar el curs 2020-21

Dilluns 14 de setembre l’alumnat de Premià de Dalt torna a classe amb plena seguretat. La comunitat educativa ha treballat de valent des de fa setmanes per aplicar rigorosament el protocol de seguretat. Així, totes les aules ja són a punt per a rebre els alumnes i arrencar un curs 2020-21 que serà completament diferent a la resta.

Featured Video Play Icon

A cada centre s’ha redactat un pla d’actuació que permet als alumnes seguir la seva vida escolar amb tota seguretat,  minimitzant d’aquesta manera al màxim els risc de contagi.

Ha calgut per tant prendre noves mesures preventives com ara ampliació del servei de neteja, desinfecció diària, entrada esglaonada a l’escola. A més, l’Ajuntament ha contractat 2 agents COVID que controlaran els accessos a les escoles. Els centres també tenen al seu abast 2 professionals de referència en matèria de salut per actuar ràpidament davant possibles símptomes.

En els cas dels més petits, a les Escoles Bressol també s’ha dissenyat un pla de seguretat que ofereix tranquil·litat a les famílies i garanteix la salut dels infants i de les mestres.

És obvi que el curs 2020-21 arrenca diferent i que tothom ha de seguir fil per randa la fórmula de la seguretat que no és altra que distància – mans – mascareta, obligatòria a partir dels 6 anys d’edat. Alumnes, professores, mares i pares hauran d’aprendre a conviure amb totes aquestes mesures per tal d’assolir  que l’escola s’assembli  al màxim a com era abans de la pandèmia.