L’entorn de La Cisa acull la 22a edició del Pessebre Vivent

En un entorn tan agradable i especial per a nosaltres com és el Mas de La Cisa , l’Agrupació Cultural i Recreativa Carnestoltes representa una any més  aquest  muntatge  escènic i audiovisual de gran qualitat  que ja ha esdevingut un referent de les Festes de Nadal, no només a Premià de Dalt, sinó a tota la comarca amb més de 2.000 visitants.

Featured Video Play Icon

Una de les tradicions nadalenques a Premià de Dalt és sens dubte el nostre pessebre vivent, que enguany  ja arriba a les seva 22a edició.  En un entorn tan agradable i especial per a nosaltres com és el Mas de La Cisa, l’Agrupació Cultural i Recreativa Carnestoltes representa una any més  aquest  muntatge  escènic i audiovisual de gran qualitat  que ja ha esdevingut un referent de les Festes de Nadal, no només a Premià de Dalt, sinó a tota la comarca amb més de 2.000 visitants.

Un centenar de figurants del nostre poble de totes les edats ens transporta a Jerusalem i ens fa reviure la bonica història del naixement de Jesús. En un recorregut de gairebé una hora, el públic descobreix a peu els diferents quadres escènics amb personatges en moviment, una característica del Pessebre Vivent de Premià de Dalt que permet als visitants conèixer oficis i escenes diverses.

Escenes com la de l’infern, el mercat o el Palau d’Herodes li donen un caire diferent i molt atractiu i el fan un pessebre fora del comú, que ha despertat la curiositat de molts visitants.

Cada any s’afegeixen novetats  i nous elements a les escenes tradicionals que fan que sigui un espectacle molt viu i  especial. Enguany s’ha renovat l’escena de l’infern i els dimonis amb nova ubicació i escenificació.

Una altra peculiaritat del nostre pessebre vivent entusiasma als més petits. En acabar, aquests  poden parlar amb  els Reis d’Orient i lliurar-los les seves cartes.

Aquest any encara sou a temps de venir al Pessebre Vivent els dies 26, 28 i 29 de desembre i també l’1 de gener. Hi ha dues reprentacions, una a dos quarts de 7 i l’altra a dos quarts  de 8 del vespre.