L’Arrela’t reactiva la cultura a Premià de Dalt

El parc de can Verboom ha viscut aquest cap de setmana l’Arrela’t a Sant Jordi, una proposta multicultural adaptada a les mesures Covid 19, que ha estat tot un èxit d’assistència i participació.

Featured Video Play Icon

La regidoria de Cultura ha treballat durant més d’un any per a la celebració de l’Arrela’t. De fet, la pandèmia va obligar a replantejar aquest festival i buscar un escenari que fes possible la  reobertura de la cultura en un espai que permet activitats simultànies a diversos llocs d’un mateix recinte.

El cartell inicial de l’Arrela’t prometia i no ha decebut a ningú. El festival va arrencar la Diada de Sant Jordi amb la presentació del 13è conte infantil que cada any edita l’Ajuntament. “El comte de Sant Mateu” és el d’enguany, escrit per Jaume Cases, i amb il·lustracions de Carla Solans.

Dissabte arribava l’esperat concert de Mishima, un esdeveniment que va exhaurir totes les entrades i que també suposava la represa d’activitats de la banda barcelonina. El concert va ser tot un èxit amb el públic dempeus seguint els compassos de la música sempre, però, respectant les mesures sanitàries.

La resta de concerts de l’Arrela’t va incloure diferents propostes musicals com la del jove grup vallesà The Crab Apples, que dissabte tarda va sorprendre el públic amb un concert que va fer gaudir grans i petits.

El matí de diumenge va ser el torn del talent musical de Premià de Dalt, que va començar amb un intens concert de Clemm, la renovada banda ara amb tres integrants, que és a punt de treure el seu disc. El concert no va deixar ningú indiferent, les lletres de les cançons i la veu personal de la seva cantant, l’Anna Colet, va captivar i emocionar el públic.

Va tancar l’Arrela’t una altra banda nascuda al poble, Arrels, una combinació perfecta de sons tradicionals que tot just fa un mes iniciava la seva activitat musical.

El mercat d’entitats, tallers diversos com ara d’il·lustració, fotografia o roses de seda, així com activitats infantils, completaven l’oferta multicultural de l’Arrela’t que ja es prepara pera una nova edició l’any vinent, de ben segur, al mateix espai, can Verboom.