L’Aplec de la Cisa es celebra en format reduït per la pluja

Dissabte passat, 1 de Maig, es va reprendre el tradicional Aplec de la Cisa, en un format reduït a causa de la pluja. Inicialment ja s’havia programat un aplec diferent al que es feia sempre, amb activitats previstes al voltant del santuari. El mal temps però no va permetre actes com les sardanes, les havaneres i la tradicional fira d’artesania i només es van celebrar els actes a l’interior.

Featured Video Play Icon

La Missa, dedicada a la Mare de Déu de la Cisa, va ser el primer acte del dia. La van oficiar l’Arxiprest, Mn. Xavier Pich, el rector de la nostra parròquia, Mn. Ramon Roca, i el mossèn adscrit a la Cisa, Josep Colomer.  La van seguir al mateix santuari l’alcalde, Josep Triadó i els regidors de la Corporació.

L’acompanyament musical va ser a càrrec d’Adrià Barazón, que un cop acabada la missa, just  després del cant dels Goigs a la Mare de Déu de la Cisa, va oferir un concert de petit format per a tots els assistents.

Un cop finalitzat el concert, la sala d’interpretació va acollir la presentació de les maquetes del Santuari i el Mas de La Cisa, creades pels pessebristes de Teià i que havia format part del pessebre monumental d’aquesta població veïna el passat Nadal. Durant aquest acte l’alcalde, Josep Triadó, va manifestar la seva intenció de que aquestes reproduccions es puguin quedar  a La Cisa de forma permanent.

L’Aplec de la Cisa s’organitza des de l’Ajuntament de Premià de Dalt i el Santuari .