L’ADF intensifica la seva tasca al nostre bosc arran el risc extrem d’incendi

Premià de Dalt es troba en el nivell Alfa 3 pel perill extrem d’incendi forestal des del passat 15 de juliol. A partir de les restriccions establertes per la Generalitat, l’Ajuntament ha prohibit l’accés de persones i vehicles al Parc Serralada Litoral des de Premià de Dalt com a mesura de prevenció.

Featured Video Play Icon

Arran aquesta situació extrema, l’Agrupació de Defensa Forestal, l’ADF, de Premià de Dalt juga un paper imprescindible per a la vigilància del nostre bosc i la regulació dels accessos, a més de les tasques de prevenció que realitza al llarg de l’any.

La funció principal de l’Agrupació de Defensa Forestal és la de protegir el bosc i lluitar contra els incendis forestals. En els darrers dies, la situació de risc extrem d’incendi ha provocat que els agents de l’ADF intensifiquin la seva feina i han canviat les hores de vigilància del medi natural a la franja horària de temperatures més altes perquè són les de major risc de combustió.

La població de Premià de Dalt  és molt  conscient de la necessitat de  preservar el nostre entorn natural i de l’immens perill que suposen els incendis  especialment en èpoques d’alt risc com la que estem patint,  és per això  que la seva política forestal en gran part està destinada a prevenir-los.

Per a una comunicació directa amb la ciutadania, l’ADF de Premià de Dalt disposa d’un canal  de Telegram on tothom s’hi pot afegir. A través del canal, els ciutadans poden notificar les possibles incidències perquè l’ADF intervingui de forma ràpida. Amb la situació actual,  és important més que mai, la col·laboració de tothom.