La Parròquia de Sant Pere reprèn l’Armari del Terçó

La Parròquia de Sant Pere ha reprès una iniciativa solidària que va haver de suspendre arran de la pandèmia, l’Armari del Terçó, el que coneixíem en l’etapa anterior com El Rober de Càritas . Aquest està situat a la part baixa de la Casa del Terçó, al costat de l’església, i hi podem trobar roba nova i de segona mà, calçat i complements, tot, a preus simbòlics.

Featured Video Play Icon

Els diners que es recullen amb aquesta venda  van destinats al DISA (Distribució Solidària d’Aliments)  que es troba a la Parròquia de Santa Maria, al Camí del Mig.

A més del canvi de nom, l’Armari del Terçó, ha canviat també  la concepció d’aquest espai. Tot i que la idea principal continua sent la solidaritat, ara també es tenen en compte d’altres aspectes.

No fa massa temps que s’ha posat en marxa l’Armari del Terçó  i de moment només obre les seves portes els dijous de 3 a 5 de la tarda.

Aquesta iniciativa comporta molta feina, tant d’ordenar i col·locar les peces de roba i complements  com  la tasca d’atenció  als usuaris. Es per això que demanen  voluntaris  amb la intenció de poder  tenir un horari d’apertura més ampli.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb l’Armari del Terçó ho poden fer amb l’aportació de roba, calçat i complements o bé com a voluntaris.  Només cal posar-se en contacte amb la Parròquia. a través del correu electrònic     santperedepremia1 @gmail.com