La música clàssica torna als escenaris de Premià de Dalt

El 44è Festival de Música del Maresme arrencava el darrer dia de juliol amb la seva orquestra resident, l’Orquestra de Cambra Catalana, magistralment dirigida pel mestre Joan Pàmies, director artístic del festival.

Featured Video Play Icon

Inicialment, l’actuació havia se der als jardins de can Figueres però la pluja ho va impedir i el concert es va traslladar al Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume.

Es tractava d’una actuació molt esperada ja que l’any passat el programa es va suspendre a conseqüència de la pandèmia. Un any després, però, la música clàssica ha tornat a Premià de Dalt i els seus amants n’han gaudit d’allò més.

La vetllada musical va començar amb  una estrena. El músic i compositor local, Josep Fecúndez, va presentar la peça “L’encanteri del Jardí” inspirada en els jardins de Can Claramunt, un marc idoni on s’hi han ofert magnífics concerts dins del Festival de Música del Maresme

El concert va comptar també amb la prestigiosa veu de la soprano Marta Arbonés, que va interpretar vàries peces, acompanyada de l’Orquestra de Cambra Catalana.

El públic assistent es va mostrar satisfet i agraït per gaudir novament de bona música clàssica, dins d’un festival de gran trajectòria i prestigi a tota la comarca com és el Festival de Música del Maresme.

L’Orquestra de Cambra Catalana la va fundar el mestre Joan Pàmies l’any 1986. Va néixer amb 3 idees molt clares que sempre ha mantingut:  comptar amb professionals de prestigi, donar l’oportunitat a joves intèrprets i acostar la música clàssica a tothom. Amb aquestes premisses, acumula 44 edicions omplint diversos espais de bona música i apropant-la a tots aquells que la volen descobrir i gaudir.