La gent gran reprèn la seva activitat festiva

L’Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt ha reprès enguany la seva tradicional festa d’homenatge, un dels dies més especials del casal del nucli antic.

Featured Video Play Icon

La festa va tenir lloc la tarda de diumenge 17 d’octubre, a la Benèfica, seu social de l’entitat. En el decurs de l’acte es van lliurar les plaques als socis i sòcies que enguany compleixen els seus 80 anys. Es va fer una menció especial a tots aquells avis i àvies que l’any passat van fer els seus 80 anys però la pandèmia no va permetre fer l’acte de lliurament de les seves plaques, tot i que des del casal se’ls hi va fer arribar a casa.

L’esdeveniment va comptar diumenge amb la presència de l’alcalde, Josep Triadó i el regidor de la Gent Gran, Marc Tintoré, que van lliurar els obsequis, una peça que reprodueix la façana de l’edifici de la Benèfica, obra de l’artista local Jordi Roig.

El casal estava ple de gom a gom per aquesta vetllada festiva i commemorativa, que va comptar amb una agradable sorpresa musical, l’actuació del grup d’havaneres “Barca de Mitjana” que com sempre, va animar al públic assistent.