La fusió entre música i poesia omple Can Figueres de cultura

Featured Video Play Icon

Gran vetllada cultural la que es va viure dissabte passat a Can Figueres amb el recital poètic musical ‘Senders per l’aigua’. Un esdeveniment organitzat per Art Primília amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt, l’Escola Municipal de Música i l’Associació de Relataires en Català.

El recital va portar a Premià de Dalt poetes i rapsodes de màxim nivell, com per exemple Marta Pérez Sierra, Eduard Miró, Carles Duarte i Vicenç Llorca que ens explicaven, minuts abans del concert, la tria de peces escollides per la vetllada literària i musical.

La música del pianista Salvador Pané i la veu de la mezzo-soprano Tere Fernández van ser els acompanyants perfectes dels diferents versos.

Montse Assens va obrir el recital de poemes que van delectar el públic que omplia la sala Auditori de Can Figueres i part de la terrassa exterior. Ferran Planell va ser l’encarregat de tancar el recital amb un poema de Gabriel Ferrater.

‘Senders per l’aigua’ va ser una vetllada de màxim nivell cultural. La unió entre música i poesia és una proposta cada vegada més en auge, que obre l’accés de la poesia a nous públics, com explicava el poeta Vicenç Llorca.

L’Associació Art Primília és una entitat de Premià de Dalt sense ànim de lucre que es dedica a l’estudi i divulgació de les arts plàstiques associades a la literatura.