Josep Triadó, reelegit alcalde de Premià de Dalt

Dissabte passat, 15 de juny es va celebrar el Pla de constitució del nou Ajuntament de Premià de Dalt després de les eleccions municipals del 26 de maig.

Featured Video Play Icon

Dissabte passat, 15 de juny es va celebrar el Pla de constitució del nou Ajuntament de Premià de Dalt després de les eleccions municipals del 26 de maig.

Josep Triadó,  candidat de Nou Impuls – Junts x Premià de Dalt, va ser escollit Alcalde del municipi amb 11 vots a favor de 17 possibles. L’alcalde ha revalidat el càrrec per majoria absoluta en la primera votació. La votació ha estat secreta. Han donat fe i recompte dels vots la mesa d’edat, formada per la secretària municipal, el regidor de més edat, Josep Font, i el de menor edat, Alejandro Costa.

El candidat d’ERC, Josep Font, ha obtingut 3 vots. El PSC no ha volgut presentar candidatura i els seus 2 regidors han votat el candidat de Nou Impuls; Jaume Batlle de Crida Premià de Dalt ha tingut 2 vots i David Expósito de C’s, 1.

Un cop s’ha proclamat el resultat de la votació, s’ha lliurat la vara d’alcalde a Josep Triadó i tot seguit han pres la paraula els portaveus dels grups municipals del nou Ple Municipal. Finalment, l’alcalde ha fet el seu discurs d’investidura en què han destacat les paraules de diàleg, solvència i transparència ‘per a posar Premià de Dalt al centre de tot’.

La Sala de Plens que acollia l’acte s’ha omplert de gom a gom per a seguir l’esdeveniment que també s’ha retransmès en directe pel canal de Premià de Dalt Mèdia.

 

Resultats de les Eleccions Municipals 2019

El passat 26 de maig la candidatura de Nou Impuls – JuntsxCAT a Premià de Dalt va guanyar les eleccions amb un 9 regidors. La segona posició la va ocupar ERC amb 3 regidors; la tercera, el PSC amb 2 regidors; Crida Premià de Dalt també 2 i Ciutadans, 1.

 

FONT: AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE DALT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *