Jazz en la Nit celebra els 25 anys amb totes les entrades exhaurides

El festival Jazz en la Nit ha superat enguany totes les expectatives de públic. S’han venut totes les entrades de cadascun dels concerts programats per a la celebració del 25è aniversari del festival, que va acabar divendres passat. I és que el cartell d’aquest 2021 ha portat a Premià de Dalt el millor del panorama musical del nostre país.

Featured Video Play Icon

Divendres 23 de juliol  es va tancar la 25a edició del festival Jazz en la Nit, un aniversari en el que hem gaudit de magnífiques propostes amb figures de primer nivell, que ja ens havíen acompanyat al llarg d’aquests 25 anys i  que ens  han portat la millor música per a una celebració excepcional.

El darrer dels concerts estava dissenyat per a l’ocasió, amb la impressionant  Big Band Maresme, una formació excel·lent,  tot un referent del jazz a la nostra comarca i  a tot el país. Però no només això, la vetllada va comptar també amb convidats de luxe que ja formen part de la història del Jazz en la Nit. La Big Mama Montse, Jonathan Herrerro, Susana Sheiman, Pere Martínez, Biel Ballester i Vicens Martin. Tot un espectacle que va significar el colofó a una edició preparada amb molta il·lusió per commemorar aquests 25 anys de jazz a Premià de Dalt.

La celebració d’aquest 25è aniversari va començar amb el magnífic concert de piano de Lluís Coloma que ens va presentar el seu darrer Treball “Piano Solo”. Vam comptar també amb un duet de luxe, Andrea Motis i Ignasi Terraza que ens van oferir un  repertori especial per aquesta edició. Joan Gómez, Chicuelo, amb la seva guitarra i el fabulós piano de Marco Mezquida ens van mostrar la  seva autenticitat i complicitat, però com molt bé ells mateixos diuen , “No hay dos sin tres“ i va comptar també amb l’acompanyament a la  percussió de Paco Mode. El llistó es va mantenir molt alt amb una proposta ambiciosa i totalment genuïna de  “Los Mambo Jambo” amb  el seu espectacle “Arkestra” per celebrar amb el seu públic els 10 anys d’aquesta insòlita formació.

I finalment no es podia tancar el festival d’una manera millor, amb la impressionant i espectacular  Big Band Maresme i tots els seus extraordinaris convidats.  Una producció de luxe , feta a mida per aquest 25 anys de Festival.  Una gran nit per compartir no només música sinó també emocions, que la van convertir en una vetllada única i irrepetible, en la que la connexió amb el públic va ser perfecta.

Un cartell digne d’aquest  25è aniversari de Jazz en la Nit, un festival més que consolidat i que ha fet que Premià de Dalt sigui tot un referent, un lloc de trobada per als amants del jazz amb pinzellades d’altres estils,  combinant diversitats  i creant sinèrgies amb propostes genuïnes i autèntiques, no hi ha faltat blues, ritmes llatins, flamenc i fins i tot música electrònica, per crear una autèntica màgia tots els juliols als jardins de Can Figueres.