Impuls a l’habitatge públic a Premià de Dalt

Es sortegen 2 habitatges i es treballa en la propera promoció d’HPO a Can Nolla

Featured Video Play Icon

Dilluns passat 4 d’abril, la sala de plens va acollir el sorteig de dos habitatges públics de promoció municipal en règim de lloguer que havien quedat disponibles a l’espai La Fàbrica i a Torrent Castells, respectivament.

Per participar en aquest sorteig, les persones interessades havien presentat la seva sol·licitud a la Societat Municipal La Pinassa en els terminis establerts. Per optar  a qualsevol habitatge de protecció oficial  un requisit imprescindible  que s’ha de complir és la d’estar inscrits en el Registre  de Sol·licitants  d’Habitatge amb protecció oficia. La finalitat d’aquest registre és proporcionar informació sobre les necessitats reals i la distribució territorial d’habitatges amb protecció oficial, així com facilitar i agilitzar els processos d’adjudicació i transmissió d’habitatges protegits, tot garantint la màxima transparència de tots els processos.

El sorteig que es va fer té una vigència de sis mesos,  de manera que si en aquest període queda lliure un habitatge, els sol·licitants hi accediran per l’ordre dels números del sorteig.

La política d’habitatge de l’Ajuntament de Premià de Dalt preveu properes actuacions d’Habitatge Públic tant en règim de compra com de lloguer.

L’espai La Fàbrica ha estat la promoció d’habitatge públic més important fins l’actualitat. Es va construir l’any 2009 i disposa de 42 habitatges i 20 locals comercials, situats al centre del municipi, al costat de l’Ajuntament.

La promoció d’habitatge  del Torrent Castells consta de 29 pisos, 38 places d’aparcament i 39 trasters. Es va fer realitat l’any 2012.