Impuls a la col·laboració empresarial

Dijous 10 de març es va celebrar la 2a Jornada de Capacitació Empresarial i Networking a Premià de Dalt, a iniciativa de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons.

Featured Video Play Icon

L’objectiu d’aquesta  proposta es donar a conèixer diferents referents empresarials del nostre municipi  que poden aportar la seva experiència i coneixements en el sector, aprofitant  així la  capacitat de col·laboració entre les diferents empreses.

Una cop inaugurada la jornada, a càrrec de l’alcalde Josep Triadó, i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Medina, es va donar a conèixer la primera empresa participant, González Art i Decoració, a través del seu propietari, David González. Es tracta d’una empresa familiar  que destaca per haver sabut adaptar-se  als nous temps assolint una gran projecció a nivell estatal.

La següent visita va ser a l’empresa  Labbox Labware, dedicada al material de laboratori, on el seu director , Juan Ramón Jiménez, va explicar com ha anat creixent  fins  arribar a tenir filials a França i Itàlia.  Va destacar com una de les  peces clau  del seu èxit la implicació  dels seus treballadors, totalment integrats i motivats en les seves repectives àrees

Finalment, tots els assitents  a la jornada van anar a la Finca Mayo, on el Grup Roig té una de les  seves seus i instal·lacions . Allà, en Joan i en Marc  Roig van fer una mica d’història de com la seva  empresa ha anat canviant i adaptant la seva producció per poder continuar amb èxit i assolir bons resultats.  Actualment,  la tercera generació dedica la seva empresa a fer planter, sent  tot un referent a l’Estat espanyol.

Tot i que Premià de Dalt  és un territori petit, moltes de les empreses no es coneixen entre elles.  Es per això que ja l’any 2019 es va organitzar la primera  jornada de capacitació   empresarial, a partir de la qual es van establir sinèrgies i col·laboracions  entre  empreses  locals. De ben segur, que amb aquesta segona jornada sorgiran nous vincles  per cohesionar i potenciar el teixit empresarial de Premià de Dalt.