‘Horroland’ s’instal·la a Illa Fantasia

Horrorland és un parc temàtic de terror i tindrà una nova ubicació aquesta tardor. El 15 d’octubre obre portes a Illa Fantasia en la que serà la seva tercera edició.

Featured Video Play Icon

La presentació d’aquesta nova proposta  es va fer a les instal·lacions del Parc Aquàtic d’Illa Fantasia el passat 20 de juliol, amb l’assistència de les màximes autoritats dels dos pobles on està ubicat: Josep Triadó de Premià de Dalt i Carola Llauró de Vilassar de Dalt. Els acompanyaven també els regidors premianencs Alejandro Costa Urigoitia i Carles Medina.

Horrorland va començar ara fa tres anys al Berguedà, a l’antiga central tèrmica de Cercs. Els responsables però ja van anunciar que estaven buscant una nova ubicació, i finalment l’han trobat al Baix Maresme.

El format tradicional d’Horrorland tornarà el 15 d’octubre a les instal·lacions d’Illa Fantasia durant 11 dies, fins al novembre.  Gràcies a aquest nou emplaçament hi haurà 6 nous passatges del terror de temàtiques variades,   animació itinerant de carrer , espectacles de nova creació i propostes d’escape room.  Els visitants també  es podran fotografiar amb els personatges  i provar el nou  “Sustomatón” i gaudir de la zona de jocs , la botiga oficial del parc  i  punts de restauració.

De moment l’aforament serà de 1.500 persones per dia, tot i que el Parc pot acollir-ne 8.000. Les entrades es venen per grups bombolla, que entraran  dins de cada atracció de manera aïllada per garantir el distanciament social i vetllar per la seguretat tant dels visitants com dels treballadors .

Aquesta nova ubicació neix amb la intenció que el parc sigui un referent internacional en el món del terror, i a més d’obrir durant la temporada de Halloween, durant l’hivern, primavera i estiu es convertirà en un  macro-complex d’escape room i altres propostes relacionades amb l’oci i el terror. La intenció es que els dos parcs , l’aquàtic i el de terror, convisquin en el mateix emplaçament en funció de la temporada.

S’ofereixen diferents modalitats d’entrada, a partir de 35 euros  i ja són a la venda de moment només pels  11 dies de la temporada de Halloween.  Es poden adquirir al web del parc i de fet, en 15 dies, ja s’ha venut el 40% d’entrades disponibles!

Els dies d’obertura,  “Horrorland”  donarà feina directa a 170 persones, per a les quals s’obrirà un procés de selecció al setembre, i  també influirà  positivament en el comerç i la restauració tant de  Premià de Dalt com de Vilassar de Dalt, pobles als quals pertany aquest important complex.