Homenatge a la Gent Gran 209

Un any més, l’Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt ha celebrat la seva festa anual. Aquest any va ser el diumenge 20 d’octubre, una jornada amb tot un seguit d’activitats per a retre aquest merescut homenatge dedicat als nostres grans.

Featured Video Play Icon

Els actes van començar  amb  una Missa  Major cantada per la Coral  Primiliana, seguida del habitual aperitiu a la seu del casal, a l’edifici de La Benèfica, que va cloure els actes del matí.

Ja a la tarda, es va fer el tradicional lliurament de plaques als socis i sòcies del Casal que durant l’any en curs  cumpleixen els 80 anys.

El grup de teatre del Casal va representar una peça teatral de l’autor  Ignasi Garcia Barba titulada “Tinc feina”, amb diferents escenes en clau còmica que presenten situacions al voltant del món laboral.  Per completar l’espectacle  es van veure  diferents números musicals  en format de  playback, representats també per socis del casal.

L’homenatge a la gent gran té una tradició de molts anys , que ha anat canviant al llarg del temps, però que no ha perdut mai la seva essència. La festa es fa coincidir durant el mes d’octubre, en commemoració del seu Dia Internacional de la Gent Gran,  que es celebra el dia 1.

Com bé correspon a una festa d’aquestes característiques, no es podia deixar passar la part  del refrigeri , un berenar per a tots els asssitents que va cloure la jornada de celebració.