Ha començat l’etapa de represa o nova normalitat a Premià de Dalt

A les portes de Sant Joan ha començat l’etapa de represa o nova normalitat  i hem deixat enrera moltes de les restriccions que teniem fins ara. Vegeu un resum de com vivim a Premià de Dalt aquesta etapa.

Featured Video Play Icon

A les portes de Sant Joan ha començat l’etapa de represa o nova normalitat  i hem deixat enrera moltes de les restriccions que teniem fins ara.

Ja no hi ha limit de mobilitat entre el territori català i entre les diferents  comuntats  autònomes  i s’han obert  les fronteres entre els diferents països de la Unió Europea.

També s’ha pugut reprendre la pràctica esportiva no professional amb les mesures de seguretat recomanades i sense generar aglomeracions.

Els nens i nenes ja poden tornar a jugar als parcs infantils .

Es poden celebrar reunions familiars  i activitats socials, preferiblement  a l’aire lliure i en la mesura del posible mantenint grups de contacte estable.

Els locals ja no tenen límit d’aforament  i es poden organitzar fires i actes comercials sempre que estigui garantit l’espai de seguretat entre persones.

La represa no suposa abaixar la guardia, sinó que cal tenir molt present els punts claus  per preservar la nostra salut i evitar contagis.

Hem de mantenir la distància de seguretat de  1’5m., equivalent  a 2’5 m. quadrats,  tant a l’aire  lliure com en espais tancats.

Cal utilizar mascareta sempre que no es pugui mantenir aquesta distància. Els majors de 6 anys están obligats a portar –la  a la via pública.

Es molt important rentar-se sovint les mans .