Gran ambient de Carnaval a la Rua de Premià de Dalt

Sis comparses van omplir d’alegria, música i color la Gran Rua de Carnaval que a Premià de Dalt organitza el Grup Carnestoltes, amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que es va celebrar diumenge 3 de març.

Featured Video Play Icon

La Gran Rua de Carnaval va tornar a omplir els carrers de Premià de Dalt d’alegria, música i color amb la participació de sis comparses, en un esdeveniment que cada any organitza l’Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes del nostre poble i que enguany va voler dedicar a la Núria Sardà, recentment desapareguda, i durant molts  anys la històrica reina del Carnaval de Premià de Dalt.

El ritme tabaler del grup New Wave Percussion donava el tret de sortida a la Gran Rua, amb una Riera de Sant Pere plena de veïns i veïnes amb disfresses per a donar la benvinguda al regnat més esbojarrat de l’any, el regnat de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Ja ho sabeu: per Carnaval, tot s’hi val!

Les comparses Enmusclats, Los Makus de Vilassar, Dinihuevos, Trencanous i els quatre regnes, Els de sempre i Somsols van fer les delícies del públic, entregat des del primer moment per a gaudir d’aquesta festa que tant agrada a grans com a petits.

La comparsa Enmusclats de l’AMPA de l’Escola Marià Manent es va endur el primer premi. I no va ser l’únic que va rebre ja que també va guanyar el premi a la millor carrossa, el de la votació popular i el quart a la millor comparsa de la Rua de Carnaval de Vilassar de Mar. Enhorabona a tota l’AMPA i també a la resta de comparses participants per regalar-nos una Rua tan lluïda i participada!

FONT: PREMIÀ DE DALT MÈDIA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *