Fotografies de vambes esportives amb finalitat solidària

Pere Galceran i Ricard Tejada són dos fotògrafs amb seu a Premià de Dalt que participen en el projecte solidari ‘Kicks pel Barri’. Es tracta d’una iniciativa que consisteix en reparar, pintar i fotografiar calçat esportiu en desús per a donar-li una segona vida a qui més ho necessita. Avui ens expliquen la tasca que desenvolupen dins aquest projecte solidari.

Featured Video Play Icon

Pere Galceran i Ricard Tejada són dos fotògrafs que tenen l’estudi  a Premià de Dalt, on viu en Pere,  i col·laboren en el  projecte solidari Kicks pel Barri. Una iniciativa que han posat en marxa dos joves de Badalona,  per activar socialment el Barri de Sistrells d’aquesta ciutat. Els joves recullen calçat esportiu en  desús i per a donar-li una segona vida. El reparen, el pinten i el condicionen per tal de donar-lo a qui més el necessita perquè el reutilitzi.

A en Pere i en Ricard els hi va semblar molt interessant aquesta proposta i es van afegir al projecte solidari. Ara ambdós fotografien les vambes un cop reparades i pintades per a fer-ne difusió a les xarxes socials.

Gràcies a Instagram, han aconseguit molt seguidors que col·laboren amb aquesta iniciativa com ara entitats, marques comercials i escoles que ja s’han interessat pel projecte. El que d’alguna manera va començar com un joc i en format reduït, ha agafat força i s’ha convertit en una proposta sòlida.

Al barri de Sistrells, igual que a tot Badalona, el bàsquet està molt present, per això de moment recullen sabates esportives per arreglar-les i donar-les a la gent del barri que no se les pot comprar. D’aquesta manera, es fomenta la pràctica d’aquest esport a les pistes de carrer que hi ha a la ciutat. També estan presents a d’altres barris de Badalona, com per exemple Sant Roc o La Salut.