Espai Respir: un servei d’acompanyament a la nostra gent gran

L’Espai Respir és el Centre de dia de Premià de de Dalt que acull a les persones grans en situació de dependència. Ofereix una atenció centrada en cada persona i basada en valors com són la solidaritat, l’acompanyament, l’afecte i la convivència en un entorn familiar, d’inclusió  i sobretot participatiu perquè tothom s’hi senti com a casa.

Featured Video Play Icon

L’Espai Respir és un servei que ofereix l’Ajuntament de Premià de Dalt i que està gestionat per Mir Serveis Socials. És una aposta clara per l’envelliment actiu que recull les necessitats que té la gent gran en situació de dependència, respectant però el seu propi espai i autonomia, oferint plena tranquil·litat i total confiança  a les seves famílies.

Des de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament es vol promoure, millorar i ampliar l’Espai Respir , ja que és un model que protegeix les persones amb dependència i és de gran ajut per les seves famílies.

Una de les grans àrees en què l’Ajuntament de Premià de Dalt invertirà part  del seu estalvi de tresoreria és “salut i envelliment actiu” amb 280.000 € que es destinaran al consultori mèdic i a ampliar l’Espai Respir.