El President de la Generalitat Quim Torra descobreix el potencial de Premià de Dalt

El president de la Generalitat va ser a Premià de Dalt el passat 17 d’abril en el marc d’una visita territorial al Maresme. Acompanyat del Secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, el president Torra va visitar primer les instal·lacions de DISA, amb els alcaldes de Premià de Dalt i Premià de Mar, Josep Triadó i Miquel Àngel Méndez per a conèixer de primera mà el funcionament i l’organització d’aquest Centre de Distribució Solidària d’Aliments (DISA).

Featured Video Play Icon

Des de les instal·lacions de DISA, el MHP Quim Torra es va dirigir a la zona esportiva de Premià de Dalt, concretament al Bikepark La Poma -on va signar al Llibre d’Honor del Consistori- per a conèixer els treballs d’ampliació i millora de les instal·lacions en el marc del projecte de parc esportiu i saludable municipal. El president Torra va mostrar molt d’interès en les explicacions que l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, va detallar sobre aquest projecte previst al municipi per a millorar i ampliar els equipaments esportius i conformar una amplia anella esportiva.

El president de Catalunya va fer un recorregut per les instal·lacions de La Poma i també va parlar amb els responsables del bikepark, a més de mostrar el seu entusiasme amb les exhibicions que li van oferir diferents bikers i scooters, usuaris de l’equipament. La visita del president Torra va finalitzar amb una intercanvi d’impressions amb diferents veïns de Premià de Dalt, que no van perdre l’oportunitat d’acompanyar-lo durant la seva visita al poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *