El govern engega un cicle d’audiències públiques per informar sobre el pla de mandat

L’Espai Santa Anna acollia dimecres 18 de maig la primera de les 6 audiències públiques convocades per l’Ajuntament de Premià de Dalt. Es tracta d’un espai d’informació i participació ciutadana perquè veïns i veïnes dels diferents barris coneguin de primera mà la gestió municipal, la valorin i hi participin amb suggeriments.

Featured Video Play Icon

Les audiències són obertes a tothom i les persones que hi assisteixen adrecen les seves preguntes i propostes a l’alcalde i regidors en un ambient distès que propicia el diàleg. Així ho van fer veïnes i veïns del Barri Santa Anna-Tió a l’Espai Santa Anna.

L’endemà, 19 de maig, l’Institut – Escola Santa Anna va ser  l’escenari de la segona audiència, adreçada en aquesta ocasió al barri de La Floresta i Can Vilar.

Les audiències permeten al govern municipal donar  a conèixer les accions més destacades d’aquesta legislatura, recollir l’opinió de la població i explicar les accions previstes a curt o mig termini. És una forma de retre comptes amb la ciutadania en un exemple de participació ciutadana.

L’Ajuntament té  previstes més audiències per a les properes setmanes. El 24 de maig  al Barri del Remei, a l’antiga escola Verge del Remei; el 26 de maig a la Sala de Plens de l’Ajuntament per als veïns del nucli antic  i voltants; 2 de juny a la seu social de Les Pèrgoles, i la darrera serà a la Sala de Plens per a les persones residents a la zona de Puig de Pedra i Sot del Pi.