El festival Divertit reomple d’activitat el pavelló i el seu entorn

Els dies 15, 16 i 17 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa , el pavelló poliesportiu municipal va obrir les seves portes per celebrar una edició més del festival Divertit, que s’ organitza des de l’Àrea de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Premià de Dalt. Enguany el festival recuperava l’activitat al 100%, però mantenint les mesures de protecció sanitària.

Featured Video Play Icon

Durant les tardes d’aquests tres dies, infants de 3 a 12 anys han gaudit d’un munt d’activitats i propostes pensades especialment per a ells, tant a l’interior com a l’exterior del pavelló.

Quatre espais ben diferenciats amb diverses propostes conformaven el Divertit.
La pista del pavelló annex l’ocupava l’espai de jocs, d’una banda per a petits infants, de 3 a 6 anys, i de l’altra per a nens i nenes de 6 a 12. No hi va faltar la cúpula de Leonardo i la teranyina de Tata Inti, a més dels jocs i tallers del Cau l’Espolsada.
A la pista interior, els infants van gaudir d’allò més amb tot un clàssic com són els llits elàstics i el circuit Xtreme Race de Mòbil Parc.
A l’exterior, el trenet de vies i el circuit de karts, el Grand Prix, la Pista Americana i el tobogan inflable van fer les delícies dels assistents al Festival de la Infància i la Joventut de Premià de Dalt.

Durant tres dies del Divertit s’han seguit les mesures de seguretat indicades com l’ús de la mascareta a l’interior i l’aforament limitat.