El Divertit 2021 rep més de 1.200 visitants

El d’enguany ha estat un Divertit diferent, això sí, ple d’activitats per a infants durant els tres dies de durada, entre el 2 i el 4 d’abril. L’edició ha complert amb total garantia el protocol sanitari establert per la Covid-19.

Featured Video Play Icon

Més de 1.200 persones han passat enguany pel Divertit. De totes les activitats que es proposaven al festival durant els tres dies, un 70% s’han fet a l’exterior del pavelló,  i la resta a a l’interior, bàsicament, tallers i jocs, adequant tots els espais al protocol sanitari establert per la Covid.

Els pares i mares que han acompanyat als seus fills han comprovat de primera mà totes les mesures de seguretat sanitària establertes per l’organització per a garantir la seguretat dels seus fills.

La proposta de jocs i activitats d’aquest Divertit ha estat ben variada i s’han organitzat en funció de l’edat dels nens i nenes: jocs de petita infància, tallers creatius  i atraccions diverses.

Els nens i nenes han seguit les indicacions del personal de control, de manera que s’han pogut divertir i passar–ho d’allò més bé durant els tres dies de festival.

El Divertit l’ha organitzat l’Ajuntament de Premià de Dalt, amb la col·laboració del Cau l’Espolsada, Tata Inti i Mòbil Parc.