El Conseller d’Educació visita l’Escola Santa Anna de Premià de Dalt

Josep Bargalló ha conegut en persona el centre que esdevindrà institut-escola el proper curs 2021-2022.

Featured Video Play Icon

L’alcalde, Josep Triadó, i la regidora  d’Educació, Josi Duran van rebre el conseller, qui venia acompanyat del director dels serveis territorials d’Educació al Maresme i Vallès Oriental, Pere Masó.

Després que el conseller signés al  llibre d’honor a l’Ajuntament, es van dirigir plegats a l’Escola Santa Anna per veure l’espai i parlar amb l’equip directiu, encapçalat per la directora, la cap d’estudis i la secretària del centre.

Ja fa setmanes que el departament d’Educació va comunicar formalment al nostre Ajuntament  que es tirava endavant l’institut-escola, després que el Consistori i la comunitat educativa s’haguessin fet les gestions  oportunes per assolir aquest projecte i mantenir les línies de P3 ja existents a Premià de Dalt.

D’aquesta manera, l’alumnat l’Escola Santa Anna podrà cursar al  mateix centre tots els estudis de l’etapa obligatòria, des dels 3 fins als 16 anys. Això  suposa un salt qualitatiu en els projectes educatius i en la capacitat organitzativa.

El conseller, els representants municipals i l’equip de l’escola van mantenir una reunió a un dels patis de l’escola, seguint les mesures sanitàries, per a conversar sobre el nou projecte d’institut-escola i de quina manera  aquest influirà en la  millora de  la qualitat de l’ensenyament al centre.

L’Institut Escola Santa Anna serà una realitat a partir del proper curs 2021-22.  El setembre que ve ja s’incorporaran els alumnes de primer d’ESO, que l’any 2024 ja hauran arribat a quart curs.