El conseller Argimon inaugura el nou CAP Premià de Dalt-Víctor Català

Després d’una setmana d’entrada en funcionament, el nou centre sanitari va quedar inaugurat de forma oficial dilluns passat, de la mà del Conseller de Salut, Josep M. Argimon

Featured Video Play Icon

Van acompanyar al conseller els alcaldes de Premià de Dalt, Josep Triadó i el de Premià de Mar, Rafa Navarro, a més de regidors de les dues corporacions.

El Director del CAP Premià de Dalt, Albert Bellvert, va obrir els parlaments i va destacar la millora que suposa per a l’atenció primària aquest nou equipament.

L’alcalde Josep Triadó  va mostrar-se molt satisfet pel nou centre d’atenció primària i va recordar  el temps i l’esforç que ha suposat tenir-lo.

El Conseller de Salut, Josep Maria Argimon,  va coincidir amb el Dr. Bellvert  en considerar el CAP Premià de Dalt–Víctor Català com el millor de Catalunya. Argimon també va destacar la importància del treball social pel que fa a l’atenció primària en aquest centre.

El CAP Premià de Dalt-Víctor Català consta de 17 consultes per medicina de família, infermeria i treball social, una consulta d’atenció immediata, una àrea d’extraccions, una aula d’educació sanitària i una sala d’urgències.  Dona servei a una població de més de 20.000 habitants , que cobreix part de la població de Premià de Dalt i Premià de Mar i tota Pediatria.