Dones magues d’arreu del món, protagonistes del 9è Festival Internacional de Dames Màgiques a Premià de Dalt

La màgia ha estat la protagonista del darrer cap de setmana Premià de Dalt amb la celebració del 9è Festival Internacional de Dames Màgiques, a la Societat Cultural Sant Jaume entre els dies 15 i 17 de març. Magues d’arreu del món han ofert els seus espectacles dins una programació que, impulsada per la reconeguda Teia Moner, ha estat en pausa durant quatre anys fins que Premià de Dalt l’ha recuperat a través de la regidoria de Cultura i Arts Escèniques. La regidora, Emma Escolano, va programar aquest festival de dones magues per a cloure les activitats del Dia de la Dona i aprofitar el programa cultural estable, l’EscenARTS, que mostra les diferents disciplines de les arts escèniques a tota la població.

Featured Video Play Icon

Aquest festival únic al món ha comptat amb amb la presència de Dames Màgiques de prestigi internacional, procedents de països com Suècia, Xina, Portugal, Alemanya, França, Estat espanyol, i Catalunya.

A més dels espectacles de màgia que van viure el seu punt àlgid la nit de dissabte amb celebració de la Gala de Màgia, presentada per la Pepa Plana i Noël Oliver, la programació també ha inclòs una Sessió Golfa de màgia, un vermut màgic, una narració de contes, diversos tallers com el dedicat a la poesia visual de Joan Brossa i una exposició de fotografies de totes les magues participants en les diferents edicions del festival.  També s’ha aprofitat la celebració d’aquesta 9a edició del festival a Premià de Dalt per atorgar el  XIX Premi de Dama Màgica d’Honor a Consuelo Lorgia, una maga colombiana,  que porta la màgia en els seus gens, generació rere generació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *