Centenars de persones celebren la 25a edició de la Missa Rociera

Després de dos anys de no poder celebrar-la a causa de la pandèmia, aquesta primavera ha tornat la tradicional Missa Rociera a Premià de Dalt, una festa plena d’alegria i color i molt concorreguda. A més, enguany amb més protagonisme que mai, ja que s’ha celebrat la 25a edició.

Featured Video Play Icon

L’acte va començar amb el parlament de l’alcalde , Josep Triadó, que va recordar els inicis de la Missa Rociera a Premià de Dalt i va tenir un record per les persones que van començar a la comissió i que ara ja no hi són.

Abans d’iniciar la Missa, com és habitual,  els membres de la Comissió de la Missa Rociera, encapçalats pel Regidor de Cultura, Ramon Golart, van portar, el “Sin Pecado” amb la imatge de la Virgen del Rocio  a l’altar on es va celebrar la Missa, a l’interior del pavelló poliesportiu, que va ser oficiada pel rector de la Parròquia de Sant Pere, Mn. Ramon Roca i cantada pel grup Guadaljarafe.

Els assistents van destacar la bona organització i van agraïr a la comissió de la missa i a l’Ajuntament de Premià de Dalt poder gaudir d’una celebració tan emotiva i  alhora festiva .

Un cop acabada la missa, la música i el ball van ser protagonistes amb diferents actuacions al llarg de la tarda: Escuela de Baile Loli, Viejas Raíces, Guadaljarafe, Rumba Siniva  i Sevillanías.

La Missa Rociera ja compta amb una llarga tradició a Premià de Dalt. Ha esdevingut un punt de trobada de moltes persones del poble i també dels voltants.