Bel Olid presenta el seu llibre “Follem?” a la Biblioteca Jaume Perich

Bel Olid, la coneguda escriptora i traductora mataronina, va presentar el seu darrer llibre “Follem?” a la biblioteca Jaume Perich el 10 de desembre per a tancar els actes de la commemoració del 25N a Premià de Dalt.

Featured Video Play Icon

En aquest  treball explica, sense jutjar, però amb coneixement i des d’un punt de vista no heterosexual, totes les sexualitats possibles,  i posa  més  èmfasi  en el plaers que proporciona el sexe que no pas en els perills.  Hi dedica també un capítol  dur i contundent sobre violacions per sexe sense consentiment explícit.

Segons la pròpia autora, “Follem?” no és un manual sobre sexualitat, sinó que és un llibre per desaprendre tot allò que ens han explicat sempre des d’un punt de vista heteropatriarcal.  Parla d’una vida sexual inclusiva, respectuosa i saludable,  que els qui la practiquin se sentin lliures i estiguin en igualtat.

La regidora d’Igualtat, Josi Durán i la directora de la Biblioteca Jaume Perich, Raquel Rodríguez, van presentar l’acte, que va consistir en una breu introducció per part  de la mateixa autora, perquè va preferir que el públic interactués amb amb temes, preguntes o  comentaris.

Tot i que només fa tres mesos que s’ha publicat, Bel Olid està molt satisfeta de la bona acollida que ha obtingut , i només en una setmana des de la publicació, “Follem?” ja es va situar entre els tres llibres de no ficció més venuts a Catalunya.